Yhteystyypit

myPOS-laitteet voidaan yhdistää internetiin 3G-/4G-/GPRS-, Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden kautta.

3G/4G/GRPS

Kaikissa laitteissa on sisäänrakennettu DATA-kortti, joka tarjoaa 3G-/4G-/GPRS-yhteyden. Kortti annetaan veloituksetta, ja sillä kauppiaat pystyvät käyttämään myPOS-laitettaan missä tahansa Euroopassa.

Wi-Fi tai oma yhteyspiste

Huomaa, että Wi-Fi-verkon tuettuja salausmuotoja ovat WPA ja WPA2. Vaiheet myPOS-laitteen yhdistämiseksi Wi-Fi-verkkoon vaihtelevat eri laitteiden välillä.