PSD2 och myPOS

Eftersom vi alltid drivs av innovation och modern teknik är vi på myPOS ständigt uppmärksamma och har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att betalningstjänsten för våra försäljare är i linje med PSD2. Genom att välja myPOS som din betalningspartner slipper du krångel och säkerställer en friktionsfri betalningsupplevelse för dina kunder vid kassan, som är tillräcklig för de senaste ändringarna i regelverket.