Hur tar jag emot PIN-koden till mitt kort?

Alla myPOS Visa-företagskort är utfärdade med en individuell PIN-kod (Personal Identification Number) som behövs för att genomföra betalningar eller ta ut kontanter.

PIN-koden kommer att utfärdas när kortet aktiveras - det sista steget i aktiveringsprocessen är utfärdandet av en PIN-kod. Observera att det kan dröja något innan du får PIN-koden. Om PIN-koden inte tas emot inom 5 minuter ska du kontakta kundtjänst.

Om PIN-koden har glömts bort och fel PIN-kod har angetts tre gånger i rad kommer kortet att spärras. Detta görs för att skydda kunden, kontakta kundtjänsten för hjälp.

Det finns också ett alternativ i internetbanken för att begära PIN-koden - (via mobilappen >> Kort >> du kommer att se en blå skärm med en kortbild i mitten >> klicka på den fjärde symbolen till höger - du bör se ett litet PIN-tecken >> PIN-koden skickas till det telefonnummer som är anslutet till kortet; eller via webbkontot på mypos.eu >> Logga in >> Handelskonto >> Kort >> Kortlista >> klicka på de 3 punkterna i det övre högra hörnet för det specifika kortet >> Skicka PIN).

Alternativt kan du skicka ett textmeddelande från det mobilnummer som är kopplat till kortet med texten [mypos][mellanslag][de 6 sista siffrorna i ditt kort] till numret +447864653705.

Exempel: myPOS 123456

Som svar får du säkerhetsinställningarna och PIN-koden för ditt kort.