Hvordan fungerer processen for aktivering af myPOS Glass?

Der er fire måder du kan bruge til at aktivere myPOS Glass.

1. Aktivering via din myPOS-konto (mypos.com): Hvis du allerede har en myPOS-konto, kan du gå til menuen “myPOS-enheder”.

• Denne drop-down-menu beder dug vælge enten en myPOS-enhed eller myPOS Glass til aktivering. Vælg myPOS Glass.
    • Skriv din aktiveringskode i det tomme felt.
    • Vælg konto, vælg appens indstillinger og acceptér vores betingelser og vilkår.

Godkend handlingen med engangskoden og så er du klar til at modtage betalinger!

2. Aktivering gennem myPOS-appen: Aktivering af myPOS Glass gennem myPOS-appen foregår på samme måde som beskrevet ovenfor.

3. Aktivér gennem https://www.mypos.com/da-dk/activate: Denne fremgangsmåde gælder for dem som ønsker at aktivere myPOS Glass, men som ikke selv ejer kontoen (f.eks. Medarbejdere der godkender betalinger på vegne af en virksomhed).

• Log ind med din engangskode.
    • Gennemfør ”skift af tegnebog”, hvis du har mere end én tegnebog.
    • Skriv din aktiveringskode.
    • Vælg konto, vælg appens indstillinger og acceptér vores betingelser og vilkår.

Når du har indtastet den anden engangskode, er du klar til myPOS-familien med myPOS Glass!

4. Aktivering gennem myPOS Glass-appen: I det tilfælde at du allerede har hentet appen, været igennem tilmeldingsprocessen, har identificeret dig selv, skrivet en adgangskode/givet dit fingeraftryk, og er klar til at begynde med aktivering af myPOS Glass. Da du er kontoejeren, får du ikke en aktiveringskode.

• Vælg konto, vælg appens i indstillinger og acceptér vores betingelser og vilkår.
      • Du får vist ”Gennemført, og du kan nu godkende betalinger via din Android-smartphone!