Каква е разликата между блокиран и премахнат потребител?

Блокиране на достъпа на потребител е опция, от която търговецът може да се възползва, за да откаже временно правата, дадени на потребителя и за да предотврати злоупотреба с профила му. Докато не бъде разблокиран, потребителят ще се появява в списъка с блокирани потребители. На друг етап, търговецът може да реши да възстанови правата на потребителя или да го премахне изцяло.

Премахването на достъп до профила е окончателo и не може да бъде възстановенo. Ако потребителят е премахнат, може да бъде добавен отново като нов потребител и трябва да премине процеса на идентификация отначало.

Беше ли полезна тази статия?

Не намери това, което търсиш?

Изпрати запитване