Vad är betalknapp?

myPOS PayButton gör att dina kunder kan checka ut snabbt, säkert och enkelt och det finns inget behov av komplicerad integration. Ställ bara in knappens summa och storlek, ange informationen du vill samla in från dina kunder, kopiera den genererade HTML-koden och klistra in den i din webbplatsredigerare. Det är allt! Om du har någon kunskap om HTML och CSS kan du anpassa knappens utseende. Genom att trycka på knappen kommer dina kunder att landa på en säker betalningsgateway-målsida för att slutföra betalningsprocessen.