Inställningar gällande anslutningar för myPOS Carbon, Slim, Smart och Smart N5

• STEG 1: Dra ner verktygsfältet längst upp på skärmen och tryck på ikonen i det övre högra hörnet
  • STEG 2: Tryck på Wi-Fi-nätverket och välj nätverket. Se till så att enheten är inom räckhåll för ditt nätverk
  • STEG 3: Om Wi-Fi-nätverket kräver ett lösenord, fyll i lösenordet i pop-up-rutan för att färdigställa anslutningen

Fel vid anslutning av enhet och potentiella orsaker:

‘Kunde inte nå auktoriseringsvärd’

• Routern har en begränsning eller ett filter för nätverkstrafiken
  • Routern kräver en specifik inställning eller en speciell TCP/IP-konfigurering på enheten (myPOS använder enbart standardinställningarna)
  • Nätverkssignalen är inte stark nog. Nätverkssignalens styrka indikeras av Wi-Fi-ikonen upp i hörnet på skärmen.
    • https://www.mypos.com/pdf/recources/activation-guide-en.pdf?3
    • https://www.mypos.com/pdf/recources/myPOS-Carbon-TechSheets-en.pdf?3
    • https://www.mypos.com/pdf/recources/myPOS-Carbon-UserGuide-en.pdf?2