Hoe bescherm ik mezelf tegen phishing-aanvallen?

Vraag u altijd af of de e-mail, het telefoontje of het sms-bericht dat u hebt ontvangen verwacht werd, en zo niet, wees dan op uw hoede voor verzoeken om persoonlijke informatie, of verzoeken die u vragen dringende acties te ondernemen, zoals het klikken op een link of het downloaden van een document. Deze handelingen kunnen uw toestel infecteren en de slechteriken toegang geven tot uw persoonlijke gegevens. Dat kan rampzalig zijn voor u en uw organisatie. Wilt u meer weten, kijk dan eenshierhoe u zich kunt beschermen tegen phishing.