Unohdin salasanani. Mitä teen?

Jos et muista salasanaasi verkkosivustolle, seuraa unohtuneen salasanan linkkiä osoitteessa mypos.eu >> Kirjaudu >> Unohdettu salasana.

Jos et muista mobiilisovelluksen salasanaasi, avatessasi sen napsauta Vaihda tili >> Kirjaudu >> syötä sähköpostiosoitteesi >> Seuraava >> Syötä salasanasi (jota käytät verkkosivustolla) ja noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
Lopussa pystyt luomaan erillisen salasanan sovellukselle (valitsemasi 4–6 numeroa).

Jos olet unohtanut molemmat kirjautumistunnukset – avaa sovellus, napsauta Vaihda tili >> Kirjaudu >> syötä sähköpostiosoitteesi >> Seuraava >> Unohdettu tapauksessa lopussa pystyt luomaan salasanan verkkosivustolle (8+ numeroa) + erillisen salasanan sovellukseen (valitsemasi 4–6 numeroa)).

Jos et pysty noudattamaan vaiheita, voimme myös antaa väliaikaisen salasanan ja ohjeet sen käyttöön. Ota meihin suoraan yhteyttä numeroon +358 94 272 2434, jos tarvitset lisäapua.