Laitetyypit

Tässä nopea yleiskatsaus tarjoamistamme malleista:

Perinteiset laitteet

myPOS Go

myPOS Go on aloitustason korttipäätteemme. Sen hinta on houkuttelevan alhainen ja se on sopivin vaihtoehtomme jatkuvasti liikkeellä oleville myyjille, kuten myyntiedustajille, kauneudenhoitajille, hierojille, yleismiehille, taksinkuljettajille, ruoankuljettajille jne. myPOS Go -laitetta voivat käyttää myös myyjät, jotka käsittelevät korttimaksuja vain välillä. Se on ympäristöystävällinen luotto- ja pankkikortinlukija, jolla saa lähetettyä digitaalisia kuitteja. Lue lisää myPOS Gon käyttöoppaasta.

myPOS Combo

myPOS Combo on klassinen korttipäätteemme aktiiviseen käyttöön. Sen runko on vankka ja takaa pitkän käyttöiän, ja sen paperikuittitulostin on nopea. myPOS Combo -pääte on suunniteltu käytettäväksi ja toimii parhaiten ravintoloissa, kahviloissa, baareissa ja suurissa myymälöissä, joissa maksuja tehdään paljon. Lue lisää myPOS Combon käyttöoppaasta.

Älylaitteet

myPOS Carbon

Android 9.0 -käyttöjärjestelmän pohjalla toimiva ja neliytimisellä 1,4 GHz:n prosessorilla varustettu myPOS Carbon tarjoaa kosketusnäytön ja toimii aivan kuten älypuhelimet. Lisäksi se tarjoaa perinteisen maksupäätelaitteen toiminnot, kuten nopean lämpöpaperitulostimen. Saa pääsy myPOS AppMarketiin, josta myyjät voivat ladata lisää yrityssovelluksia, kuten kassapalveluita, uskollisuusohjelmia, pilvipohjaista kirjanpitoa ja muuta. Kestävän ja vankan rakenteensa ja ATEX-sertifiointinsa ansiosta laite on iskunkestävä, vedenpitävä, pölynkestävä ja sopii täydellisesti yrityksille, jotka toimivat korkeapaineisessa ympäristössä. Lisätietoja myPOS Carbonista on saatavilla käyttöoppaassa.

myPOS Slim

Tyylikäs ja kompakti myPOS Slim yhdistää viivakoodinlukijan ja maksupäätteen toiminnot! Ohut mutta pitkäkestoisella akulla varustettu Android-pohjainen laite lähettää sähköisiä kuitteja, ja sen 5,5 tuuman värillinen kosketusnäyttö ja tehokas prosessori täyttävät kaikki maksutarpeet aloilla, kuten vähittäismyynti, ruoka ja juoma, kuriiripalvelut ja muut. Lisätietoja myPOS Slimistä.

Kassapäätejärjestelmät

myPOS Hub ja myPOS Hub+

Android-pohjaiset, tehokkaat ja älykkäät Hub- ja Hub+-laitteet ovat kiinteitä maksupäätejärjestelmiä, jotka auttavat jälleenmyynti- tai ravintolayritystäsi kukoistamaan! Niissä on suurempi anturinäyttö (8 tuuman näyttö Hubissa ja 15,6 tuuman Full HD -näyttö Hub+:ssa) ja moderni, elegantti ulkoasu. Hyödynnä näiden laitteiden erinomaista luotettavuutta ja sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten kassasovellusta ja muita innovatiivisia yrityssovelluksia. Jos haluat kehittää oman sovelluksen, voit tehdä niin, jotta saat brändillesi ja yrityksellesi sopivan sovelluksen. Vierailemalla Hub- ja Hub+-sivuilla voit pyytää lisätietoa saadaksesi tietää lisää näistä laitteista ja niiden hinnoittelusta. Lisätietoja käyttöoppaassa.

Automaattiset kassapääteratkaisut

myPOS Kiosk

Automaattisten maksupäätteidemme hienostunein versio, myPOS Kiosk, on Android-älylaite 23,8 tuuman kosketusnäytöllä iskunkestävällä lasilla, neliytimisellä prosessorilla ja automaattisesti leikkaavalla lämpötulostimella. myPOS Kiosk -laitteella voit hyväksyä kaikenlaisia sähköisiä maksuja helposti ja turvallisesti, ja se tarjoaa useita yhteysmahdollisuuksia: Wi-Fi, Bluetooth ja LAN-verkko. Loppusilauksena laite tukee jalustaa, jonka avulla se pysyy pystyssä itsekseen.

myPOS Integra

4,3 tuuman värillisellä TFT-kosketusnäytöllä ja virtuaalinäppäimistöllä varustettu myPOS Integra tarjoaa asiakkaille käyttäjäystävällisen ja mukavan maksukokemuksen. Tämä kompakti laite on suunniteltu fyysisen suojauksen korkeimpien laatustandardien mukaisesti ja tarjoaa myyjille mahdollisuuden hyväksyä kaikenlaisia maksutapahtumia. Sen runko on vankka ja iskun- ja vedenkestävä, joten se sopii hyvin ulko- ja sisätiloihin itsepalvelukäyttöön.

myPOS Mini

Ympäristöystävällinen digitaalisia kuitteja lähettävä myPOS Mini sisältää erityisen kotelon, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan, kun tarvitset automaattisen maksupäätteen. Se varmistaa laitteen suojauksen, helpon käytön ja virheettömän yhteyden päälaitteeseen. myPOS Mini -laitteella myyjät voivat hyväksyä kaikenlaisia maksutapahtumia, ja sen sertifikaattien ansiosta se täyttää kaikki asiakkaiden maksutarpeet yhdessä paikassa.

Automaattiset laitteet -sivulla voit pyytää lisätietoja automaattisista kassamaksupäätteistämme ja niiden hinnoittelusta.