Miten voin tilata kortin?

Huomaathan, että jos tarvitset toisen yrityskortin, voit tehdä tilauksen itse tilisi kautta:

• joko verkkosivustolla osoitteessa mypos.com >> Kirjaudu >> Myyjätilit >> Kortit >> Tilaa kortti;
• tai mobiilisovelluksessa >> Kirjaudu >> Kortit >> napsauta +-merkkiä oikeassa yläkulmassa >> Tilaa kortti.

Huomioithan, että pystyt valitsemaan, toimittaako kortin postipalvelut vai kuriiripalvelu. Huomaa, että toimitus postipalvelun kautta vie yleensä noin 15 arkipäivää, ja lähetystä ei valitettavasti voi seurata. Suosittelemme siis tarkkailemaan säännöllisesti sähköpostiasi ja postipalvelun ilmoituksia.

Huomaathan, että suosittelemme käyttämään kuriiripalvelua, sillä se on turvallisempi, seurattavissa ja nopea.

Huomaa myös, että kun saat korttisi, sinun on aktivoitava se valikosta Kortit >> Aktivoi kortti. Saat PIN-koodin tekstiviestinä.