Virksomhedssikkerhed

Hos myPOS kommer sikkerheden altid i første række! Vi tager vores ansvar som finansiel institution meget alvorligt. Hos myPOS bruger vi altid de højeste branchestandarder til at beskytte dine data og midler. Vi bruger kryptering og integrerede funktioner i appen samt uddannelse, samarbejde med eksterne tredjeparter, kontant overvågning og en komplet sikkerhedsinfrastruktur.

Her er nogle af de sikkerhedsforanstaltninger vi bruger:

Sikre internetbetalinger

myPOS overholder de europæiske bankmyndigheders retningslinjer for sikkerhed ved internetbetalinger. Vi er autoriserede og reguleret af FCA som en elektronisk e-pengeinstitution, regulativer for betalingstjenester af 2017 og regulativ for e-penge af 2011.

Databeskyttelse

myPOS er registreret som administrator af personoplysninger hos Kommissionen for beskyttelse af personoplysninger med nummeret 0050022, og alle kundeoplysninger indsamles, overføres og vedligeholdes i overensstemmelse med de principper der er indeholdt i EF-direktiv 94/46 som beskyttelse af personoplysninger og databeskyttelsesloven, 2002 samt bulgarsk lovgivning (og alle tilføjelser hertil).

Sikker infrastruktur

Personoplysningerne fra forhandleren, der leveres af forhandleren samt tredjeparter såsom staten og internationale myndigheder, som har myndighed til at forhindre bedrageri, opbevares i elektronisk form på servere i TIER 4 datacentre i Klasse A-jurisdiktioner i Europa med det højeste niveau af kommunikationsdækning, sikkerhed og adgangskontrol.

Vores avancerede system overvåger i realtid og beskytter mod mistænkelig trafik og adfærd. Vores dedikerede stab af specialister i informationsspecialister samarbejder for at sikre, at vores applikationer, dataflow og infrastruktur er sikker på alle niveauer.

Licenser og certificeringer

myPOS er PCI DSS-certificeret og bliver gennemgået årligt for at opretholde denne status. PCI Data Security Standard (DSS) er lavet af Visa, Mastercard og andre velrenommerede udbydere af betalingskort. Den er baseret på årelang erfaring i at håndtere sikkerhedstrusler samt sikring af kundernes oplysninger.

myPOS er licenseret i Storbritannien og reguleres som elektronisk pengeinstitution. Derfor følger vi meget strikte procedurer til sikring af kundernes penge. Vi investerer ikke i kundernes penge, og vi holder vores egen økonomi adskilt. Derfor er dine penge bedre beskyttet end i en almindelig bank.

Mekanismer til forhindring af bedrageri

Overvågning i realtid og beskyttelse mod mistænkelige transaktioner, datatrafik og adfærd, der hele tiden kører i baggrunden for at sikre stabil drift. To-faktor-godkendelse af transaktioner og grænser som kan vælges af hver enkelt myPOS-forhandler.

Beskyttelse af midler

myPOS-forhandlere har 24/7 overvågning af penge, automatisk beskyttelse mod bedrageri, meddelelser i realtid, transaktionsgrænser og webhooks til særlige lejligheder.

Alle pengetransaktioner kræver godkendelse. Hver gang få du øjeblikkeligt besked direkte til din mobilenhed. Meddelelser er en gode måde at gøre det sværere at begå bedrageri. Dette giver dig fred i sindet, fordi kun du har kontrol over din konto, midler, POS-enheder og virksomhedskort.