Hvordan fungerer myPOS henvisningsprogrammet?

Det er simpelt. Hver verificeret myPOS klient (henviseren) tildeles automatisk et unikt tilpasset henvisningslink, de kan sende til venner og andre virksomheder (anbefalede) for at markedsføre myPOS service. Der er ingen begrænsninger for brugen af dette unikke link. Når den anbefalede bruger linket, sendes de til en webside, hvor de kan tilmelde sig til myPOS-tjenesten og købe en betalingsterminal fra myPOS-butikken Så snart de også er verificeret, kan de sende deres egne henvisningslinks.