Hvad er forhåndsgodkendelse?

Forhåndsgodkendelse udføres kun for at blokere et bestemt beløb på kortet med ideen om at gennemføre transaktionen på et senere tidspunkt. Den kan senere udfyldes eller annulleres fra menuen Forhåndsgodkendelse ved at indtaste forhåndsgodkendelseskoden. Beløb for forhåndsgodkendelse skal indtastes, og terminalen udskriver en kvittering. 

Hvis en forhandler er kvalificeret til forhåndsgodkendelsestransaktioner baseret på forretningsaktiviteten, låses funktionaliteten til forhåndsgodkendelse op på myPOS terminalen. Når du udfører en forhåndsgodkendelsestransaktion, genereres en forhåndsgodkendelseskode, og denne kode vises på kvitteringen og i transaktionsoplysningerne på fanen forhåndsgodkendelse i menuen Forhandlertjenester på myPOS kontoen.

Det forhåndsgodkendte beløb opkræves ikke på kortet, men det er kun blokeret, og det vil ikke blive fjernet, før det er gennemført. Det betyder, at forhandlere skal gennemføre en forhåndsgodkendelse for at modtage midlerne på din myPOS konto. Forhandlere, der ønsker at gennemføre forhåndsgodkendelsen ved terminalen, skal indtaste den forhåndsgodkendelseskode, der blev genereret med den indledende forhåndsgodkendelsestransaktion, og indtaste beløbet.

Generelt kan godkendelsesbeløbet og beløbet for den oprindelige forhåndsgodkendelse variere, men godkendelsesbeløbet kan ikke være højere end det oprindelige beløb. Gennemførelse af forhåndsgodkendelsen bør ske senest 30 dage fra datoen for den første forhåndsgodkendelse. Hvis forhåndsgodkendelsestransaktionerne ikke gennemføres inden for denne periode, annulleres forhåndsgodkendelsen automatisk af myPOS Europe Ltd., og forhandlere opkræves betaling for denne annullering.

Gebyret kan ses på siden Kontotakst. Forhandlere kan påbegynde en annullering af en forhåndsgodkendelse på deres myPOS terminal. I dette tilfælde skal forhandlere indtaste den forhåndsgodkendelseskode, der blev genereret med den oprindelige forhåndsgodkendelsestransaktion, og bekræfte annulleringen. Der opkræves samme gebyr som for den automatiske annullering. Når den forhåndsgodkendte transaktion er gennemført/annulleret, vises den på listen over transaktioner, der skal afregnes til myPOS kontoen med de respektive gebyrer.

Var denne artikel en hjælp?

Haven't found what you're looking for?

Submit a request