Hvordan hæver jeg min overførselsgrænse?

Vi anbefaler på det kraftigste, at du reviderer de aktuelt opsatte overførselsgrænsebeløb via din konto på mypos.com >> Log ind >> Gebyrer - nederste venstre hjørne >> Gebyrer for myPOS konto >> Udstedergrænser >> Pengeoverførsler uden for systemet og Pengeoverførsler uden for systemet via mobilappen;
eller via appen >> Log ind >> Mere >> Juridisk >> Gebyrer >> Gebyrer for myPOS konto >> Udstedergrænser >> Pengeoverførsler uden for systemet og pengeoverførsler uden for systemet via mobilappen, da de varierer afhængigt af den platform, du bruger, men gebyret for enkeltbetaling forbliver det samme.

Vær opmærksom på, at for at øge din overførselsgrænse skal du kontakte os direkte via e-mail på help@mypos.com.