Hur skyddar jag mig från phishing-attacker?

Fråga alltid dig själv om mejlet, samtalet eller SMS:et som du fått faktiskt var önskat, och om inte, var försiktig om någon efterfrågar personliga uppgifter eller ber dig vidta snabba åtgärder såsom att klicka på en länk eller ladda ner ett dokument. Dessa handlingar kan infektera din enhet med ett virus och ge angriparen tillgång till dina personliga uppgifter. Detta kan vara katastrofalt för dig och din organisation. För att lära dig mer, ta en titt på hur du kan skydda dig själv mot phishing. här.