Felmeddelanden vid kommunikation

Felkod Beskrivning
5 Enheter försök kommunicera via Bluetooth. Ett fel uppstod med att skicka eller ta emot data.
11 Enheten läser ett kort, en PIN-kod slås in (om det behövs) och ett meddelande om auktorisering skickas sedan. Fel 11 beskriver fel med att skicka auktoriseringsmeddelandet.
12 Auktoriseringsmeddelandet har godkänts. Det uppstod ett fel med att skicka Capture/Clearing-meddelandet efteråt.
13 Auktoriseringsmeddelandet godkändes. Felet uppstår om:
- transaktionen nekades av kortet efteråt
- timeout på kortterminalen
Som ett resultat så avbryts transaktionen.
14 Ett fel uppstod med att skicka data när aktiveringskoden skulle valideras.
15 Ett fel uppstod med att skicka data när den sökte efter uppdateringar.
16 Ett fel uppstod med att skicka data när man försökte ladda/rensa avstämningsrapporter.
17 Ett fel uppstod när data skulle skickas för att validera avaktiveringskoden.
18 Ett fel uppstod med att skicka data när anslutningen skulle testas.
19 Ett fel uppstod med att bekräfta aktivering/avaktivering av enheten.
20 Ett fel uppstod med att validera ett meddelande från värden
21 Vanligt fel med kommunikationen; vanligtvis så har värden stängt anslutningen
22 Inget svar på förfrågan