Vad är plugins för kundvagn?

Acceptera alla betalningar på din e-handelswebbplats med våra installationsfärdiga kundvagn-insticksprogram. Hitta bara det lämpliga insticksprogrammet för dig och installera det! Vi stöder för närvarande WooCommerce, Magento, Magento 2, OpenCart, X-Cart, PrestaShop, osCommerce, Zen Cart och CloudCart. Oroa dig inte om du inte ser ditt - vi lägger ständigt till nya insticksprogram baserat på din feedback!