Hur fyller jag på från myPOS-enheten?

Med hjälp av myPOS-terminalen så kan försäljare erbjuda kunder att fylla på kontantkort eller skicka telefonkrediter till vänner eller familj runt om i världen.

Processen är snabb och enkel. Från myPOS-enhetens meny, välj alternativet för att Ladda kontantkort ("Top-up") och fyll i mobilnumret för den telefon som skall laddas. Bekräfta mobilnumret, bekräfta sedan operatören och välj det beloppet om skall laddas som kredit. Slutför genom att bekräfta.

https://www.facebook.com/myposofficial/videos/how-to-top-up-with-mypos-combo/1912578799017053/

https://www.youtube.com/watch?v=FxKyJgv2NBg