Jag har inte tillhandahållit något mobilnummer för mitt myPOS-konto. Kan jag fortfarande använda 3D Secure vid onlinebetalningar?

3D Secure-aktiverade hemsidor tillåter inte att man genomför en transaktion utan att fylla i ett engångslösenord som skickas till ett mobilnummer. Men, vi skickar automatiskt SMS:et till det mobilnummer du använde för att aktivera myPOS-kortet. Det betyder att du inte behöver tillhandahålla något mobilnummer separat. Vi föreslår att du kontrollerar att detta mobilnummer fungerar för dig, och om du ändrat mobilnummer eller någon annan förändring uppstått så rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst med denna information. Om du köper något från en sida som inte använder 3D Secure så kommer du inte att bli tillfrågad om något engångslösenord.