Hur ändrar jag emot PIN-koden till mitt kort?

För att göra det enklare att komma ihåg PIN-koden, så kan försäljaren också ändra PIN-koden vid en uttagsautomat. Sätt i Visa-företagsbetalkortet i en uttagsautomat, välj alternativet Ändra PIN från menyn och följ instruktionerna.

PIN-kod säkerhetstips:

• Enkla sekvenser såsom 1234 och 0000 eller repeterande nummer 1122 och 8899 bör undvikas
  • Viktiga datum såsom födelseår, födelsedag eller månad, i olika kombinationer, bör undvikas
  • Undvik att använda någon del av ditt personnummer eller skattenummer, organisationsnummer eller momsregistreringsnummer
  • Delar ur din adress eller telefonnummer bör undvikas