Avgift för icke-samarbete, inaktivitetsavgift samt avgift utan förvärv - Varför behövs dessa avgifter?

Dessa avgifter är ett sätt att stimulera våra kunder till att aktivt använda tjänsterna som vi erbjuder på vår plattform. Att ha en stor mängd inaktiva kunder ökar våra kostnader för underhåll av plattformen och det försenar lansering av nya och användbara betallösningar och produkter som vi kan erbjuda alla våra kunder. Vi har introducerat dessa avgifter för att hantera utgifter relaterade till IT- och riskadministration, systemsupport och för att kunna fortsätta tillhandahålla våra innovativa funktioner till de aktiva användarna på vår plattform.

Jämfört med banker så använder vi inte dina och andra kunderna pengar för affärsrelaterade syften såsom att ge kredit. Vi skyddar dina pengar hos ansedda banker, vilket är ett lagkrav som ställs på oss, vilket också skapar ytterligare kostnader. Vi kan bara dra nytta när du aktivt använder myPOS-tjänsten för att genomföra transaktioner.