Avgift för icke-samarbete, inaktivitetsavgift samt avgift utan förvärv - Hur kan jag förhindra att sådana avgifter tillämpas?

Ingen fara, det är enkelt att stoppa avgifterna.

Om du upptäcker att du blir debiterad sådana avgifter, kontrollera din kontostatus och se om du missat att skicka oss dokument eller annan information, som har begärts av oss.

Kontrollera historiken för senast giltiga transaktion. Om det är en inaktivitetsavgift - genomför helt enkelt en giltig transaktion eller ett online betalningsgodkännande. Om det är en avgift för brist på erhållen transaktion - använd din kortterminal eller internet för att ta emot en kortbetalning via myPOS-tjänsten.

Om du fortfarande inte kan fastställa varför ditt konto debiteras med en sådan avgift och du behöver hjälp, kontaktar du oss direkt.