Avgift för icke-samarbete, inaktivitetsavgift samt avgift utan förvärv - Hur kan jag undvika att betala dessa avgifter?

Det är enkelt:

• Ha ett gott anseende genom att tillhandahålla de dokument eller den information som vi emellanåt begär. Vi har strikta krav på att leva upp till lagar och regelverk om granskning av kunder när vi tillhandahåller dig med myPOS-tjänsten;
  • Undvika långa perioder av inaktivitet: använd myPOS-tjänsterna - använd ditt myPOS-kort, använd din myPOS-terminal, använd ditt konto och gör åtminstone 1 giltig transaktion.
  • Undvik brist på erhållna transaktioner - ta emot giltiga kortbetalningar via din kortterminal eller via myPOS Online (onlinetransaktioner)