Vad är betalningsbegäran?

Funktionen myPOS Betalningsbegäran låter dig begära pengar från kunder runt om i världen. Generera och skicka din betalningsbegäran till dina kunder via e-post eller SMS från ditt myPOS-konto, din myPOS-app eller kortbetalningsmaskin. Dessutom erbjuder myPOS dig detaljerad rapportering om dina betalningsbegäranden med information om huruvida klienten har tittat på begäran och om ett betalningsförsök har gjorts. Kunder landar på en säker betalningsgateway-sida där de kan slutföra betalningsprocessen. Betalningsbegäranden betraktas som framtiden för MO/TO-betalningar eftersom de är säkrare och minskar risken för tvister om återkrav.