Am utilizatori adiționali la cont, adăugați în trecut, care nu au fost identificați. Și aceștia sunt obligați să treacă prin procesul de identificare?

Da. Acest lucru este valabil pentru toți utilizatorii cu acces la operațiuni de plată. Dacă ați adăugat în trecut un utilizator care a operat anterior cu contul dvs, acesta va fi restricționat până la finalizarea procesului de identificare. Utilizatorul va fi informat cu privire la acest lucru la momentul logării în contul myPOS.

A fost util acest articol?

Haven't found what you're looking for?

Submit a request