Naleving van cookies

We gebruiken "cookies" en andere technologieën wanneer gebruikers onze websites of mobiele apps bezoeken of gebruiken. Dit gebruik is gebaseerd op toestemming. Als onze gebruikers hun overeenkomst willen intrekken om cookies en soortgelijke technologieën te accepteren, kunnen ze de cookies verwijderen via de browserinstellingen (dit wordt beschreven in ons Cookiebeleid). Meer informatie over het verwijderen en blokkeren van cookies vindt u op http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/clear-cookies-installed.html