Wat is myPOS online?

De myPOS Online-betaalmethoden zijn een groep nuttige diensten die het verwerken van betalingen een fluitje van een cent maken en tegelijkertijd uw betaalkanalen en inkomsten verhogen.

Start gratis uw e-commerce bedrijf metmyPOS Online! Met uw myPOS-account kunt u met slechts een paar klikken beginnen online te verkopen. U kiest de naam van uw webshop en selecteert uit kant-en-klare sjablonen voor e-commerce websites. myPOS regelt alles van hosting en betalingen tot beveiligd afrekenen en verzending. Bied alle betaal- en aflevermethoden aan uw klanten en beheer uw producten waar u ook bent. Vermijd verborgen kosten en betaal slechts geringe transactiekosten als u iets verkoopt!