Mikä on maksupainike?

myPOS PayButton-maksupainikkeen avulla asiakkaat voivat maksaa nopeasti, turvallisesti ja helposti, eikä tähän vaadita monimutkaista integraatiota. Määritä summa ja painikkeen koko, määritä tiedot, jotka haluat kerätä asiakkailtasi, kopioi luotu HTML-koodi ja liitä se verkkosivustosi editoriin. Siinä kaikki! Jos ymmärrät jotakin HTML:stä ja CSS:stä, voit mukauttaa painikkeen ulkoasua. Painiketta painamalla asiakkaasi ohjataan suojatulle maksukanavan aloitussivulle suorittamaan maksu.