Olen aiemmin lisännyt lisäkäyttäjiä, joita ei ole tunnistettu. Tuleeko heidänkin vahvistaa henkilöllisyytensä?

Kyllä. Tämä koskee kaikkia käyttäjiä, joilla on pääsy maksutoimintoihin. Jos olet aiemmin lisännyt käyttäjän, joka on käyttänyt tiliäsi ennen, edellä mainittuja toimintoja rajoitetaan, kunnes henkilöllisyys on vahvistettu. Käyttäjälle ilmoitetaan tästä myPOS-tilille kirjautumisen yhteydessä.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Haven't found what you're looking for?

Submit a request