Mitä eroa on estetyllä ja poistetulla käyttäjällä?

Käyttäjän pääsyn estäminen on vaihtoehto, jolla myyjä voi väliaikaisesti evätä käyttäjälle annetut oikeudet ja estää häntä käyttämästä tiliä. Käyttäjä näkyy Estetyt käyttäjät -kategoriassa, kunnes hänen estonsa poistetaan. Myöhemmin myyjä voi kumota toiminnon tai poistaa käyttäjän kokonaan.

Tilipääsyn poisto on pysyvää, eikä sitä voida kumota. Jos käyttäjä on jo poistettu, hänet tulee lisätä uudelleen uutena käyttäjänä eli prosessi tulee suorittaa uudelleen alusta.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Haven't found what you're looking for?

Submit a request