Yritän hyväksyä maksua, mutta puhelimeni ei tunnista korttia. Mistä tämä johtuu?

Voi olla, ettei käytettävä maksukortti tue lähimaksua. Tarkasta asia ennen maksun hyväksymisen aloittamista. Tarkasta, onko kortissa lähimaksusymboli. Jos on, voit hyväksyä kortin myPOS Glass -sovelluksella. Varmista myös, että hyväksymäsi kortti on Visa- tai Mastercard-kortti.

Varmista, että asiakas pitää korttiaan puhelimen taustaa vasten, jotta se voidaan lukea. Kortti tulee vetää pois puhelimen taustasta vasta, kun näytön pisteet ovat ladanneet kokonaan ja kun äänimerkki kertoo maksun onnistuneen.