Gebyr for manglende samarbejde, Inaktivitetsgebyr & Gebyr for manglende køb - Hvordan kan jeg undgå sådanne gebyrer?

Det er let at undgå at blive trukket for disse gebyrer.

Hvis du opdager, at du bliver trukket for disse gebyrer, kan du undersøge din kontostatus og se om du har glemt at sende dokumenter eller oplysninger, som vi har bedt om.

Se din historik for din seneste gyldige transaktion. Hvis det er et inaktivitetsgebyr, kan du gennemføre en gyldig transaktion. Hvis det er et gebyr for manglende køb, kan du bruge POS eller din online betalingsfunktion for at acceptere kortbetalinger via myPOS-tjenesten.

Hvis du ikke ved hvorfor der er trukket et servicegebyr på din konto og har brug for hjælp, kan du kontakte os direkte.