3D-sikkerhed

3D-sikkerhed skaber en ekstra sikring ved at bekræfte, når du foretager køb på internettet. Som myPOS-bruger er tjenesten automatisk aktiveret på dit myPOS-virksomhedskort. Afhængigt af det kort du bruger, bliver du sendt videre til enten en Verified by VISA-side eller en Mastercard SecureCode-side, hvor du skal skrive den godkendelseskode (OTP), vi har sendt til din telefon. Dette giver ekstra beskyttelse mod internetsvindel.