myPOS enhedsfejl

Fejl & meddelelser Årsag til fejl og yderligere instruktioner
Fejl: XX ‘Kan ikke nå autorisationshost’ * Sørg for, at din router ikke har nogen netværkstrafikbegrænsninger eller filtre - din router kræver ikke indstilling af en speciel TCP/IP-konfiguration på dine netværksenheder (myPOS bruger kun standardindstillingerne)
* Sørg for, at netværkssignalet er stærkt nok. Netværkets signalstyrke indikeres via et Wi-Fi-signalikon, placeret i den øverste del af enhedens skærm.
For at oprette forbindelse via en Wi-Fi-router skal du følge proceduren beskrevet i afsnittet "Sådan tilsluttes din enhed med Wi-Fi" fra Express-brugervejledningen, der er inkluderet i din pakke.
Fejlmeddelelse “Intet kort fundet i slot 1.” på myPOS Combo-enheden, men kortet er allerede isat Kontroller venligst, om dit SIM-kort er indsat i det rigtige kortstik. Din myPOS enhed har 2 SIM-slots. Sørg for, at du bruger SIM-kortslot 1 (den bageste). Det første tilgængelige SIM-slot (SIM-slot 2) forbliver tomt.
Fejlmeddelelse "Netværksregistreringen mislykkedes" Dette betyder, at myPOS enheden ikke kunne finde standardindstillingerne på dit mobilnetværk. Klik på den grønne knap (O) Indstillinger for at indtaste dem manuelt. Du bliver bedt om APN (adgangspunktnavn på dit netværk), brugernavn og adgangskode. Du kan finde oplysningerne fra din mobiludbyder.
Fejlmeddelelse "Enhedsaktivering er ikke vellykket", når aktiveringskoden indtastes Sørg for, at aktiveringskoden blev indtastet korrekt, og prøv igen. Husk, at aktiveringskoden er gyldig i 24 timer. Hvis din kode er udløbet, skal du generere en ny.
Hvis du stadig har problemer med aktiveringen, skal du e-maile vores kontaktcenter fra din registrerede e-mail. Vi kontakter dig inden for få dage.
En myPOS enhed blev aktiveret, men opdateringsproceduren mislykkedes Kontroller venligst din internetforbindelse, og prøv igen. Alternativt kan du ændre din forbindelsestype og gentag opdateringen. Opdateringsproceduren efter vellykket aktivering er obligatorisk, så din nye myPOS enhed vil bede dig, om at afslutte den.
En vellykket behandlet transaktion med status "Ikke ryddet" i "Konti" eller i "Enheder" -menuen Hvis din transaktion blev godkendt, og enheden viste en vellykket meddelelse, så vises denne status, fordi meddelelsen om bekræftelse af terminalen endnu ikke blev modtaget fra systemet. Dette kan skyldes afbrydelse af processen eller forbindelsen. Næste gang du udfører en transaktion, afslutter din myPOS enhed den forrige transaktion først, for derefter at behandle den nye.