Min kundes kort er ikke kontaktløst. Kan jeg modtage betalingen alligevel?

Ja, det kan du med vores nye QR-betalinger. Skriv beløbet og dan en QR-kode - efterfølgende skal din kunde scanne koden fra din telefon. Kunden føres til en sikret betalingsside, hvor kortoplysningerne skal indtastes for at gennemføre betalingen. Når betalingen er gennemført overføres pengene til din konto, og kan ses i myPOS Glass-appen.