Min kunde vil gerne betale med et kort som ikke er Visa eller Mastercard. Kan jeg modtage betalingen?

myPOS Glass virker i øjeblikket til Visa og Mastercard med kontaktløse NFC-kort, men du kan også modtage betalinger på din telefon med QR-funktionen. Med QR-betaling kan du tage imod Visa, Mastercard samt AMEX, Union Pay, Bancontact, JCB-betalinger, Apple Pay og Google Pay. Det er let at oprette en QR-kode, og du skal blot indtaste beløbet for betalingen, trykke på QR-funktionen på din telefon, hvorefter koden kan scannes af din kunde. Kunden føres til en sikret side, hvor betalingen kan gennemføres. Når dette er gjort sættes beløbet straks ind på din konto.