Returpolitik, bortskaffelse og stjålet enhed

Returneringspolitik | Udskiftning af en myPOS-pakke med defekt

• Klient (også kaldet forhandler) kan returnere den fulde myPOS pakke, inklusive myPOS enheden og myPOS Mastercard Business-kortet, inden for 60 dage efter den oprindelige ordredato for myPOS pakken af klienten og efter afslutningen af betingelserne beskrevet i Returneringspolitikken. Kunden anbefales at bruge et fragtfirma og ikke at sende pakken med posten, da dette gør processen hurtigere og hele processen bliver gjort nemmere.
  • Klienten må ikke åbne myPOS enheden og/eller forsøge at reparere defekten. Dette betragtes som en mangel forårsaget af klienten og myPOS vil ikke være i overensstemmelse med dens forpligtelser i henhold til Returneringspolitikken.
  • Nogle myPOS distributører leverer muligvis kundesupport efter salg og kan muligvis tage den defekte myPOS enhed tilbage. I tilfælde af, at enheden blev købt gennem en myPOS distributør eller en agent, bedes du kontakte dem for at spørge om deres returneringspolitik.

Bortskaffelse

Forhandleren må ikke bortskaffe myPOS enheder, inklusive batteri, kabler eller andre komponenter med det almindelige husholdningsaffald. Hvis myPOS enheden ikke fungerer, skal du sende den til reparation i overensstemmelse med myPOS Returneringspolitikken tilgængelig på www.mypos.com/legal/return_policy

For detaljeret information om Reparation-RMA (Return Material Authorization) -processen, bedes du kontakte kundesupport.

Stjålen enhed

Fra dens aktiveringsdato og fremefter er myPOS enheden permanent knyttet til forhandlerens myPOS e-pengekonto. Selv hvis enheden er stjålet eller mistet, krediteres enhver foretaget betalingstransaktion til den samme forhandlerkonto.

Hvis enheden er mistet eller stjålet, skal du deaktivere den med det samme og informere myPOS kundesupport omgående.

For at deaktivere enheden, skal du logges på myPOS-kontoen, gå til fanen POS-Devices, vælg enheden fra listen, klik på Indstillinger og deaktivér enheden.