myPOS Carbon, Slim, Smart & Smart N5-tilslutningsindstillinger

• SKRIDT 1: Skub proceslinjen nederst på skærmen og tryk på ikonet i øverste højre hjørne
    • SKRIDT 2: Tryk på Wi-Fi-ikonet og vælg netværket. Sørg for, at enheden er inden for det foretrukne netværk
    • SKRIDT 3: Hvis Wi-Fi-netværket kræver et kodeord, skal du indtaste adgangskoden på pop-up-skærmen for at afslutte forbindelsen

Fejl ved forbindelse af enheden og potentielle årsager:

‘Kan ikke forbinde med autorisationshost’

• Routeren har en netværkstrafikbegrænsning eller et specifikt filter
    • Routeren kræver en bestemt indstilling eller en speciel TCP/IP-konfiguration på enheden (myPOS fungerer kun med standardindstillingerne)
    • Netværkssignalet er ikke stærkt nok. Netværkssignalstyrken angives via et Wi-Fi-signalikon, placeret i øverste hjørne af skærmen.

https://www.mypos.com/pdf/recources/activation-guide-en.pdf?3 – Activation guide

https://www.mypos.com/pdf/recources/myPOS-Carbon-TechSheets-en.pdf?3 – Technical specifications

https://www.mypos.com/pdf/recources/myPOS-Carbon-UserGuide-en.pdf?2 – Carbon User guide