myPOS Go-forbindelsesindstillinger

myPOS Go-enheden kan kun forbindes til internettet ved hjælp af et SIM-datakort.

Hvis et SIM-kort allerede er indsat i myPOS Go-enheden, opretter den automatisk forbindelse til internettet.

Hvis forretningen ønsker, at der skal bruges et andet SIM-kort, skal de trin, der er beskrevet nedenfor følges:

TRIN 1: Fjern bagdækslet på enheden ved at trykke på knappen øverst på panelet og tage batteriet ud. SIM-kortet og SAM-rum skal visualiseres.
TRIN 2: Indsæt SIM-kortet i SIM-slot 1 (det forreste) med den guldfarvede kontaktflade vendt nedad. Sørg for, at SIM-kortet er indsat i SIM-slot 1 (det forreste). Go-enheden myPOS fungerer med standard SIM-kortstørrelse, og hvis SIM-kortet er et mikro- eller nano-kort, skal der bruges en SIM-adapter.
TRIN 3: Indtast SIM-koden. Hvis mobilnetværket ikke blev genkendt, vil myPOS Go-enheden vise en fejlmeddelelse og to muligheder: at prøve igen (X) eller manuelt at indtaste APN-indstillingerne (O) for mobilnetværket. Når den har oprettet forbindelse til mobilnetværket, udfører Go myPOS en test af forbindelsen til myPOS systemet. Hvis testen er vellykket, vises aktiveringsskærmen; Hvis forbindelsestesten mislykkes, viser Go-skærmen myPOS en fejlmeddelelse.

https://www.mypos.com/pdf/recources/myPOS-Go-Get-Started-en.pdf?1 – myPOS Get started

https://www.mypos.com/pdf/recources/activation-guide-en.pdf?3 – myPOS Go Activation guide

https://www.mypos.com/pdf/recources/myPOS-Go-TechSheets-en.pdf?4 – myPOS Go Technical specifications

https://www.mypos.com/pdf/recources/myPOS-Go-UserGuide-en.pdf?3 – myPOS Go User guide